Handelsbetingelser

Bestilling

Bestilling af varer sker via www.hvidtogfrit.com. Du vil automatisk modtage en ordrekvittering på din bestilling. Din ordrebekræftelse fungerer også som din kvittering og faktura, og er samtidig dit garantibevis.

Når du handler på www.www.hvidtogfrit.com indgås alle aftaler på dansk.

Betaling

Betales med betalingskort er du altid sikret mod misbrug. Du har nemlig mulighed for at afvise en betaling, når du modtager din betalingsoversigt.

Du har ingen selvrisiko i tilfælde af, at dit kort bliver misbrugt i en internet-butik, der benytter SSL (Secure Socket Layer) i sit betalingssystem. Dermed er du bedre sikret end i den fysiske verden, hvor du har en selvrisiko på 1200 kr. når dit dankort misbruges ved brug af pin-koden.

Data du sender i forbindelse med køb betalt med betalingskort er krypterede (SSL), og det er således kun PBS, der kan læse dem. Hverken www.hvidtogfrit.com eller andre har mulighed for at læse dine data.

Beløbet for varerne trækkes først, når varerne sendes fra www.hvidtogfrit.com. Der kan aldrig trækkes et større beløb, end det du har godkendt ved købet.

Betaling kan ske via betalingskort. Der kan betales med følgende kort: Dankort og VISA/Dankort.

Fortrydelsesret

Ifølge dansk lovgivning har du altid 14 dages returret fra modtagelsen.

Returretten forudsætter dog, at varen returneres i sammestand og mængde som ved modtagelsen. Ved køb af husholdningsprodukter som gryder, elkedler, kaffemaskiner osv. er den intakte originale emballage altid en væsentlig del afvarens værdi. Emballagen skal derfor altid sendes med retur, for at betingelserne for at udøve fortrydelsesretten er opfyldt. Du kan fortryde købet ved at nægte at modtage varen, ved at overdrage varen til postvæsenet eller ved at returnere varen til afsender mod forudgående aftale.

Sammen med varen bedes du vedlægge kopi afordrebekræftelse/faktura for købet samt skrive dine bankoplysninger, så vil vi returnere dit tilgodehavende, så snart vi har modtaget din vare og kontrolleret, at varen lever op tilbetingelserne for fortrydelsesretten. Se returneringsadresse på din ordrebekræftigelse

Hvis du har fortrudt dit køb, eller skal have din vare byttet, skal du selv betale for forsendelsesomkostningerne. Varer sendt til www.hvidtogfrit.com pr. efterkrav vil ikke blive modtaget. Dine penge bliver returneret hurtigst muligt efter vi har modtaget varen retur og kontrolleret, at den lever op til betingelserne forfortrydelsesretten. Alternativt kan du returnere eller bytte din vare i en af Hvidt &Frits fysiske butikker inden for 14 dages fristen.Husk at medbringe din ordrebekræftelse.

Reklamation

Ved fejl eller mangler på varen, kan du henvende dig til kundeservice. Der ydes garanti iht. til købeloven.

Du har 2 års reklamationsret. Ved reklamationer senere end 6 måneder efter købet, skal køber bevise,at fejlen var til stede på købstidspunktet.

Varerne sendes tilbage til nedenstående adresse. Du kan også reklamere ved fremmøde i en af Hvidt&Frits fysiske butikker. Det er dog en forudsætning, at disse fejl eller mangler ikke er opstået som følge af fejlagtigbrug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd, der harmedført manglen. Du skal reklamere inden rimelig tid, efter du har konstateret manglen. Reklamerer du inden 2 måneder, anses reklamationen altid for værende rettidig. www.hvidtogfrit.com betaler rimelige fragtomkostninger, såfremt reklamationen er berettiget.

Vi forbeholder os ret til at afhjælpe en mangel/erstatte med en ubeskadiget vare frem for at betale købssummen tilbage. Dvs. din vare bliver repareret, eller du får en ny vare fremsendt somerstatning for den, der reklameres over, såfremt din reklamation er berettiget. Se returneringsadresse herunder.

Ansvarsbegrænsning

Alle priser på websitet er angivet i danske kroner og inkl. moms og alle danske afgifter, told mv.
Der tages forbehold for prisstigninger, afgiftsændringer,valutaændringer, udsolgte/udgåede varer og tastefejl. Priserne er kun gældende i Danmark, ekskl. Grønland, Island og Færøerne.